~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Snart Semester

Just Feelings..., Mitt Liv Permalink0
När jag slutar jobbet inatt så har jag bara söndag kvar sen börjar min semester. Känns konstigt för det är ändå ingen efterlängtad semester. Jag visste inte ens när jag skulle ta semester när det var semesterplanering på jobbet. Mattias är ju hemma hela sommaren sjukskriven och vi har inga datum bokade överhuvudtaget i sommar. Allt beror på hur Mattias mår. Så jag spred ut min semester över hela sommaren med start nästa helg för då är det Big Power Meet och jag räknade inte med att kunna ta mig till o från jobbet inom rimlig tid.
Mitt mål och önskan för semestern och sommaren är att få le och kanske t o m skratta åtminstone en gång utan att vara påverkad/avtrubbad av medicin. 
 
 

Morgonpromenad & Minihage

Mest Hästar minishettis, shetlandsponny, shettis Permalink0
Det är sällan jag har en sysslolös stund, både på gott och ont. Idag gjorde vi en tillfällig minihage till Mirakel för han har blivit så lös i magen till o från sen regn-perioden började och nu i helgen har han varit lös hela tiden. Testar nu några dagar där det varken finns nåt gräs eller vattenpölar. Det sistnämnda blev faktiskt Ivory dålig i magen av i vintras/våras, han sörplade vatten från vattenpölar!! Usch...
Men annars är Mirakel som vanligt. 
 
Bild från våran morgonpromenad ihop med Mattias. 
 
Till top