~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Rävjakt?!

Just Feelings... Permalink0
Trots att jag vanligtvis är ganska säker på mig själv och känner mig vuxen så blir jag förvånad och förvirrad hur fort det tydligen kunde ändras.
Fakta är att jag tycker inte jag är varken fin, söt eller vacker utan jag är bara jag och jag har accepterat det. Ingen idé att vara missnöjd med sånt man ändå inte kan göra nåt åt liksom. Och jag tycker det är väldigt skönt att känna så trots att det såklart hade varit roligare att känna sig sådär jättefin. Fast det är längesen nu, förmodligen beror det på vissa anledningar som jag inte kan råda över.
 Men men... 
Nyligen hamnade jag i en situation där jag endast kan jämföra det med att jag kände mig som räven i en engelsk rävjakt (med hund medans jägarna sitter till häst). Vilket bl a innebar att jag kände mig såå liten och nästan minderårig trots att jag hade en viktig uppgift i sammanhanget. Och jag kunde samtidigt inte förstå hur jag plötsligt kunde bli föremål för detta intresse. Ett intresse som aldrig visats när Mattias varit med...
 
Lite småläskigt! Är nog dags att jobba med min egen självkänsla för den har jag nog förlorat nånstans på vägen medans jag har kämpat för att hålla mig över ytan under alla dessa evinnerliga motgångar.
 
 
 
Till top