~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag & Onsdag...

Mitt Liv Permalink4
Nu har jag inte bloggat på några dagar så jag gör en snabbuppdatering från de senaste dagarna.
TORSDAG - Det var en dag som verkligen gick i 180. Först besök av Veronica o barnen sen när jag hämta Zebastian så fick jag reda på att han hade missat eller inte sett en lapp om föräldramöte samma kväll! Så barnvakt fick lösas eftersom Mattias var i Stockholm den dagen. Sen hade jag o barna några ärenden i stan innan vi åkte hem för lite mat o sen åkte vi till Hanna me familj på lite fika o barnen fick leka en stund, men pga av föräldramötet så fick vi åka aningen tidigare än beräknat. Under mötet var barnas farfar barnvakt. Och när alla barn o djur var nattade så var jag verkligen hysteriskt trött!
FREDAG - Idag var planen att ta det lugnt o vara hemma o de lyckades bra. Vi städade o grejade iordning en del hemma på fm, sen kom Johanna o vi gav oss ut på en trevlig ridtur. Och på kvällen var jag ute med Mirakel på en liten promenad.. :)
LÖRDAG - Jobbedag så det skriver jag inget om...
SÖNDAG - En lugn dag med mest pyssel hemma har jag för mej... Kan inte komma på nåt annat just nu så här i skrivande stund. :P
MÅNDAG - Jobbedag...
TISDAG - Förmiddagen var jag o Nicolaz själva medans Zebastian var i skolan. Vi lekte o jag passade även på att tvätta o stryka lite. På em var vi ute o körde Mirakel, det var lite småregnigt så vi drog en stor yllefilt över benen. Mysigt! :)
ONSDAG - Jobbedag... Och nu har precis min favvoprogram "bonde söker fru" börjat så jag ser på de... :)
Till top