~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag & Onsdag...

Mitt Liv Permalink4
Nu har jag inte bloggat på några dagar så jag gör en snabbuppdatering från de senaste dagarna.
TORSDAG - Det var en dag som verkligen gick i 180. Först besök av Veronica o barnen sen när jag hämta Zebastian så fick jag reda på att han hade missat eller inte sett en lapp om föräldramöte samma kväll! Så barnvakt fick lösas eftersom Mattias var i Stockholm den dagen. Sen hade jag o barna några ärenden i stan innan vi åkte hem för lite mat o sen åkte vi till Hanna me familj på lite fika o barnen fick leka en stund, men pga av föräldramötet så fick vi åka aningen tidigare än beräknat. Under mötet var barnas farfar barnvakt. Och när alla barn o djur var nattade så var jag verkligen hysteriskt trött!
FREDAG - Idag var planen att ta det lugnt o vara hemma o de lyckades bra. Vi städade o grejade iordning en del hemma på fm, sen kom Johanna o vi gav oss ut på en trevlig ridtur. Och på kvällen var jag ute med Mirakel på en liten promenad.. :)
LÖRDAG - Jobbedag så det skriver jag inget om...
SÖNDAG - En lugn dag med mest pyssel hemma har jag för mej... Kan inte komma på nåt annat just nu så här i skrivande stund. :P
MÅNDAG - Jobbedag...
TISDAG - Förmiddagen var jag o Nicolaz själva medans Zebastian var i skolan. Vi lekte o jag passade även på att tvätta o stryka lite. På em var vi ute o körde Mirakel, det var lite småregnigt så vi drog en stor yllefilt över benen. Mysigt! :)
ONSDAG - Jobbedag... Och nu har precis min favvoprogram "bonde söker fru" börjat så jag ser på de... :)

Jag Vill!!!

Shettis! Permalink4

De finns en liten häst som jag sååå gärna skulle vilja rida...
Tänk vilken lycka att bara kunna skritta ut en liten sväng barbacka i skogen alldeles själv sittande på en liten lurvig, vit o bred rygg! :D
Men...
Jag är ju alldeles för stor! :(

Så vi får bara ägna oss åt att gå på promenader o åkturer med vagnen men det är verkligen inte så dumt det heller! :)

Min lilla vita goding! <3

En Onsdag I Mitt Liv...

Mitt Liv Permalink1

Idag har det gått ytterligare en dag o dagen började som vanligt med att köra barnen till skola o dagmamma. Sen hem igen men hoppade över att ta frukosten direkt eftersom jag kände mej lite mysko... Så jag hängde lite tvätt o satte igång mera tvätt o sen städade o diska jag. Och medans jag stod o diska så plingade de till i mobilen att jag hade fått ett meddelande så jag vänder mej o för att kolla o ser då en liten groda på golvet!! På köksgolvet!!!
 Undra hur den tagit sej in o när för den var ganska dammig på benen så jag gissar att den hade varit bakom spisen. Det var bara några decimeter därifrån jag såg den... Och i samma veva hade Mattias vaknat till o kommer ner från trappan, så han hjälpte till att flytta ut grodan.Passar på att äta min väldigt sena frukost ihop me Mattias då jag mår betydligt bättre nu o sen fortsätter vi att städa o medans jag är däruppe så tar Mattias fram dammsugaren o ganska snart hör jag att den inte riktigt vill gå som den ska o tillsist lägger den av så Mattias säger: "Säg hejdå till dammsugaren" o sen ger han sej av för att köpa en ny o även en luftavfuktare(den gamla slutade fungera i somras) medans jag hämtar Zebastian i skolan. Sen hämtar Mattias Nicolaz hos dagmamman o han har även med sej en kompis, Felicia, som ska vara hos oss några timmar o leka med Zebastian o Nicolaz. 
De matar hästar o gosar me kaniner o leker allmänt. Sen kommer Annah, en kompis till mej som ska låna o prova min dressyrsadel o passar den så köper hon den. :)
Senare på kvällen var vi i stan o bl a lånade böcker på Bibblan o hälsade på mamma på kyrkogården.
Och Veronica har varit här o ridit Lillan o då bestämde vi att hon ska komma med sina barn imorgon. :)
Och kvällen avslutar jag med datorn o ser på "Bonde söker fru" o att skriva detta inlägg.


Jaa... Det här var min onsdag i stora drag. :)

Till top