~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Tips! Första Varan Gratis! :)

Me Like Permalink1

Nu har jag precis beställt från! :)
De har en slags kamanj som de kallar "Happy Halloween" vilket innebär att den första varan man lägger i varukorgen får man gratis!
Vilket jag tycker är ett kanonerbjudande eftersom man självklart väljer den dyraste.
Billigt är bra men gratis är gott eller hur?! :P Jag valde en mascara jag blev nyfiken på. :)

Jag är ju helt såld på deras serie med naturliga dofter, typ hallon, björnbär, persika o idag passa jag på att köpa en ny körsbär! :)

Fast om du oxå vill beställa så passa på för erbjudandet gäller bara till kl 24 inatt... Lägger in en länk här under ifall nån e intresserad.

Snöbilder sen förra veckan när vi nästan f...

Mobil-Blogg Permalink2

foto0557 (MMS)

Snöbilder sen förra veckan när vi nästan försvann i all snöyra som kom. Passar på att skicka iväg några extra bilder nu är Zebastian har ockuperat datorn o idag var ju ändå mms gratis! :) Ska försöka komma ihåg att lägga upp nån bild på mej o Ivory senare hur vi såg ut som snömonster! :)

Har köpt en tömkörningsgjord till Mirre st...

Mobil-Blogg Permalink4

foto0576 (MMS)

Har köpt en tömkörningsgjord till Mirre storlek shetland... Ehum... Jag tror de tog 10 minuter att få den runt magen på han! Och ändå så är han på bantning men han har ju fått hela björnpälsen me en längd på minst 5 cm så jag gissar att det kommer att dröja innan man kan se lite resultat. Men trots att man kan ta loss själva gjorden på gjorden så envisades jag me att de skulle gå!! Ha ha... Men som ni kan se på bilden så är det knappt den syns för den försvann liksom in i all päls o mage! Hi Hi... Så nu får vi väl sätta upp som första mål att kunna spänna den inom en minut. ;)

Till top