~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Här Har Ni Mej! :)

Mitt Liv Permalink6

Eftersom jag är ganska dålig på att blogga i en period nu igen så känner jag att jag måste visa mej lite så ni inte glömmer av mej helt! ;)Idag har vi vart på karnevalen här i stan o barna uppskattade de verkligen o trots att de pågick ganska länge eftersom alla inte bara hade packat ihop sej i en en enda hög utan de va lite luckor på 50-100 meter så blev speciellt Nico lite besviken o ville se "mera" som han sa gång på gång! :)

Och karnevalen får ju självklart igång gamla minnen! :)
Fast jag fick reda på lite som jag inte faktiskt inte vetat om tidigare; att sista karnevalen jag var med i(3an på gymnasiet) så hade Mattias varit så enormt svartsjuk för han hade tyckt att jag var den absolut snyggaste tjejen där o var orolig att nån annan skulle försöka ta mej! :P :)

Naaaww!!!
Va gulligt! :DJag har ju glömt att tacka för alla kommen...

Mobil-Blogg Permalink1

sp_a4051 (MMS)

Jag har ju glömt att tacka för alla kommentarer ang inlägget om min mamma... Så stort tack! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Idag har vi tillbringat stor del av dagen på Överby i Trollhättan. Mitt önskemål var ju att idag på mors dag få äta på Max, som har en av mina favorit-rätter på menyn. Fajita-sallad! :)

Söta Kosse-Bebisar ...

Mobil-Blogg Permalink1

sp_a4056 (MMS)

Varit ute på en aning udda men kul ridtur idag me Johanna! :) Inget ovanligt då vi antingen ser älgar på nära håll, skrämmer barn, hästar voltar i hagar osv... Vid dessa sötingar på vägen tillbaka passa vi på o tog en paus...

Till top