~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Lördags-Ritten...

Mest Hästar Permalink5
Idag red jag o Ivory ut en sväng i 16 minusgrader...
Det är så härligt att rida i all orörd snö o Ivory tycker det är ´jobbigt´ att skritta i snön så han travar eller galopperar helst. :) Eller så är de nog troligare att han oxå tycker det är roligare att springa i snön! :)

Jag bara älskar min jacka som jag aldrig fryser i. Har haft den i många år, säkert närmare 10 år o de e en dunjacka från hööks som man svettas livet ur sej ifall man har den när de bara är några minusgrader o vindstilla.
Så den här vintern är den perfekt!
Och sen så va jag ju lite smart att jag köpte alldeles för stora vinterridskor i höstas, normalt har jag strl 35-36 men dessa köpte jag 37 på så de får plats många ullsockar därunder så fötterna blir inte heller kalla! :)
Kan vara vinterns tips till er andra ryttare, dunjacka o för stora skor så klarar man vintern galant!När vi kom tillbaka va vi frostiga o me ländtäcket på sne av all trav o alla galopper vi tog i den härliga orörda snön! :) Om ni tittar på höger sida av mitt ansikte så ser ni en vit tuss, de är mitt hår som är alldeles frostigt!!! Hi hi hi...Sen fick Ivory för sej att trappan var ganska intressant...#1 - - Kristina Warg:

Läs mig blogg: http://kristinawarg.blogg.se :D

#2 - - Myaraq:

HUR kan du ha så små fötter??

#3 - - Jenny - fotograferande hästtjej:

sv: haha ja, jag var dock bara åskådare men jag har för mig att tjejen var ok :)härliga bilder! och jag måste rida med min låtsaspappas, 4 storlekar förstora vandrarkängor för att få plats med tillräckligt många strumpor, haha :)

#4 - - Karoline:

Ser så härligt ut. Ivory är så himla fin, välmusklad och grann!

#5 - - Anders:

Jag är nog den du tror. Var kompis med Jens och gick på De la Gardie, fast dock ett år efter.

Fin häst och det var några träns som du har... ;)

Till top