~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

På väg hem från Ullared! Har just passerat...

Mobil-Blogg Permalink1

foto0348 (MMS)

På väg hem från Ullared! Har just passerat stället där jag mosade en hel ankfamilj för några år sen. Och jag är ff lite sur på den oansvariga ankmamman som släpa ut alla sina ungar på vägen! Och hade jag varit lika oansvarig så hade jag bromsat o då mosat min familj eftersom de låg lastbilar efter... Men men... De var flera år sen... Idag har vi shoppat en massa o ha ha... De va faktiskt jag som bad Mattias att vi skulle ge oss! :) Men det var ganska lite folk så de gick smidigt o slutsumman hamnade under 7 tusen så vi är nöjda me tanke på att vi köpt ett gäng julklappar me! :) Fast i bästa fall så hinner vi me en resa till innan jul. :) kram Kram!

Månen kikar på mej genom mitt fönster... J...

Mobil-Blogg Permalink1

foto0342e (MMS)

Månen kikar på mej genom mitt fönster... Jag borde verkligen sova eftersom jag ska upp tidigt! :) Ha en bra dag imorgon allihopa! De tänker jag ha! :) Kram Kram!

Just nu sitter jag i bilen... Ute på ävent...

Mobil-Blogg Permalink1

foto0340 (MMS)

Just nu sitter jag i bilen... Ute på äventyr som Mattias kallade de alldeles nyss! :) fast egentligen var det i samband me långsamma medtrafikanter han sa de. Det verkar va nåt me vithåriga gubbar i bil idag. Tack vare en överförsiktig herre i sin bil förut så höll det på att gå riktigt illa när jag och Eva var ute o red... Illa gick de men som tur är fick det lyckligt slut. Kommer skriva mer i stallbloggen ikväll! Ha de bra sålänge nu är vi framme i skövde. :) kram kram

Till top