~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Gott Nytt År!!!

Mitt Liv Permalink5Lyckad bild sen förra nyårsfirandet...

Hoppas ni alla får en trevlig kväll o en bra start på det nya året!

Varför Jag Kom Å Tänka På De???

Mitt Liv Permalink0

Alltså ang förra inlägget...
Jo, för si så där 15 år sen så träffades jag o en av min brors kompisar o genom lite artighetsprat konstatera både hon o jag att vi inte hade planerat nåt på nyår. Så hon säger nåt i stil me att "men då kanske vi skulle hitta på nåt då?" , "visst, de kan vi göra" svarar jag. sen blev de inte mera sagt om de.
Personligen trodde jag de bara va artighetsprat som så många ägnar sej åt, men hon hörde av sej igen senare o då planerade vi... Eller jaa... Vi planerade att bara ge oss ut för att se vart vi hamnade... :)
Vilket resulterade i en annorlunda men mycke lyckad kväll.
(Träffa ju Mattias "på allvar" då! :) )

Men men... 

Jag gillar folk som menar det de säger o står för det de säger o gör det de säger.Okej, förhinder kan man alltid få o kan behöva avboka o sånt men det är ju en helt annan sak...

  

Gör Man Så???

Mitt Liv Permalink3

En sak som jag verkligen inte har fattat här i världen är hur en del folk, eller tyvärr ganska många beter sej i vissa situationer.  
Eller så är det så man ska göra o jag som har fattat de hela fel, men jag tycker inte oavsett att det är schysst...
T ex om jag frågar en person nåt men de kan inte ge nåt svar just då, för mej innebär det då att jag har skickat ut frågan o den liksom hänger i luften för att vänta på att få svaret från den personen och då borde jag egentligen inte behöva fråga igen men om svaret dröjer trots att den borde kunnat svara då så frågar jag en gång till...
Men ibland känns det som jag tjatar fast jag bara försöker påminna så personen inte har glömt, fast egentligen så tyder väl detta bara på ointresse o nonchalans, eller?

Men men till stora frågan, tycker ni jag överreagerar som låter detta störa mej eller borde jag helt enkelt  bara säja FUCK YOU till de man gång på gång på gång får påminna o tjata på???

 
 
Detta kanske blev lite svammligt o rörigt men de e nåt jag har tänkt på ett bra tag.

Tänk om vissa kunde va liiiite granna ärligare från första början så kunde en massa vart mycke enklare här i livet + att man skulle slippa massa onödig väntetid...
Vill man eller vill man inte så är det väl bara att säga det, eller ?
Hur enkelt som helst...

Till top