~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Ivory 20 år!

Mest Hästar Permalink5
Idag var det dags för dagen då Ivory fyllde hela 20 år! 

Jag har känt honom i 19,5 år och ridit honom i 17 år och han har varit bara min i 15,5 år!
Hoppas vi får en massa mer år tillsammas, om jag kunde skulle jag klona honom för att bara han honom resten av mitt liv!
DET är vad jag kallar ÄKTA kärlek...

Det har nästan varit en perfekt dag idag.
I förmiddags så byggde jag upp en provisorisk hage i trädgården, där vid garaget där vi ska gräva bort gräset och grusa upp istället... Nån gång, kanske nåt annat år... :P He he...
Men där hade vi inte klippt gräset än i år så fläckvis så va de nästan decimetern högt. Vi hade sparat de till hästana o Ivorys dag! :)
Och redan när jag började dra elband o sånt så räkna hästana ut va som va på gång så Lillan gnägga som vanligt på ackord! :)

Här är födelsedagsbarnet mitt i gräset! :)
Både Zebastian & Nicolaz har ätit en massa morötter o äpplen ihop med hästarna idag för det var otroligt viktigt för Zeb att vi alla skulle vara med på kalaset. För morötter o äpplen är ju som tårta för hästarna! :)

Och efter en halv dag så var det gräset slut så då va de dags för hästarna få en riktigt skön dusch men först få bort så mycke päls som möjligt så här i fällningstider.
Och eftersom mina hästar varken är klippta eller har täcke vintertid så är det rena rama björnpälsen som ska fällas av...
Så det o schamponering o tvättning tog flera timmar, men det är härligt med resultatet! :)

Sen kom mina föräldrar me paket, morötter o äpplen...Och Ivory fick ännu mera uppmärksamhet.Men även om Lillan ser väldigt bortglömd ut så var hon självklart inte de. :)Men Lillan va däremot lite kär i mitt hår! :)
Så hon snusade o rufsade för fullt!Och eftersom hästarna va så rena, fina o extra mjuka o gosiga så gosa jag o fota massor! :)
 


Och sen så avslutade de med sina egna tvätt! :P

Observera att Lillan på sista bilden ser ut att sakna hals!?! Ha ha... :PPsst!
Ännu mera bilder finns på min pix... :D
#1 - - Cilla:

åh :D grattis på Ivory! <3

#2 - - Lovisa:

Åå grattta honom !!!

Typikst hästarna å fixa lite själv efter en fin tvätt hahaha !!

men ja hon saknar verkligen hals hahaha

#3 - - Lovisa:

Edvin säger att han inte känner igen dig !!

Så nu ahr vi haft en liten genom gång vem du är å vems barnen är å Tony kände han ju igen så då fick jag ju förklara att barnen på bild är tonys barnbarn å så vidare ...

Så nu var det länge sen ni hälsade på när inte edvin känner igen dig längre hihihiSKa jag säga som aldrig hälsat på er !!Kram

#4 - - Sensuellt:

vilka fina tottisar :)

#5 - - emma:

Låter helt fantastiskt att få ha en o samma häst så länge .. Hoppas få ha min så länge oxå!

Till top