~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Ivory 20 år!

Mest Hästar Permalink5
Idag var det dags för dagen då Ivory fyllde hela 20 år! 

Jag har känt honom i 19,5 år och ridit honom i 17 år och han har varit bara min i 15,5 år!
Hoppas vi får en massa mer år tillsammas, om jag kunde skulle jag klona honom för att bara han honom resten av mitt liv!
DET är vad jag kallar ÄKTA kärlek...

Det har nästan varit en perfekt dag idag.
I förmiddags så byggde jag upp en provisorisk hage i trädgården, där vid garaget där vi ska gräva bort gräset och grusa upp istället... Nån gång, kanske nåt annat år... :P He he...
Men där hade vi inte klippt gräset än i år så fläckvis så va de nästan decimetern högt. Vi hade sparat de till hästana o Ivorys dag! :)
Och redan när jag började dra elband o sånt så räkna hästana ut va som va på gång så Lillan gnägga som vanligt på ackord! :)

Här är födelsedagsbarnet mitt i gräset! :)
Både Zebastian & Nicolaz har ätit en massa morötter o äpplen ihop med hästarna idag för det var otroligt viktigt för Zeb att vi alla skulle vara med på kalaset. För morötter o äpplen är ju som tårta för hästarna! :)

Och efter en halv dag så var det gräset slut så då va de dags för hästarna få en riktigt skön dusch men först få bort så mycke päls som möjligt så här i fällningstider.
Och eftersom mina hästar varken är klippta eller har täcke vintertid så är det rena rama björnpälsen som ska fällas av...
Så det o schamponering o tvättning tog flera timmar, men det är härligt med resultatet! :)

Sen kom mina föräldrar me paket, morötter o äpplen...Och Ivory fick ännu mera uppmärksamhet.Men även om Lillan ser väldigt bortglömd ut så var hon självklart inte de. :)Men Lillan va däremot lite kär i mitt hår! :)
Så hon snusade o rufsade för fullt!Och eftersom hästarna va så rena, fina o extra mjuka o gosiga så gosa jag o fota massor! :)
 


Och sen så avslutade de med sina egna tvätt! :P

Observera att Lillan på sista bilden ser ut att sakna hals!?! Ha ha... :PPsst!
Ännu mera bilder finns på min pix... :D

Lekt Paparazzi Ikväll...

Mest Hästar Permalink2
He he... Nä, kanske så allvarligt det inte va men, jag roa mej lite me att fota när Veronica red Lillan...


Ursäkta att jag råka kapa din hjälm Veronica...

Visst är de fina... :)
Irriterad...

Mitt Liv Permalink1
Normalt sett så brukar jag sitta o se "Desperate Housewives" vid den här tiden...
Men inte ikväll, nä, jag har sååå roligt; jag står o stryker tvätt istället.
Och varför???
Jo för att den där &¤£@$¤#&!!!!! antenn-skiten har förmodligen ändrat på sig!!!
Nånting är det i al f...
De börja väl för ca 2 veckor sen o nu e de kört.
Förut me den gamla antennen som satt vid skorstenen kunde jag åtminstone klättra upp o smälla till o i bästa fall blev de bra, men nu sitter ju den nya naturligtvis på sämsta möjliga ställe. Längst ut på huset!!!
Jag gjorde ett försök förut, klättrade upp på taket  o tänkte försöka krypa mej ut via nocken men insåg efter en halvmeter att jag garanterat skulle ramla ner så jag backa o klättra ner!!!
Och sen gjorde jag misslyckat försök med att försöka träffa antennen me lite sten. Men hmm... Insåg att jag aldrig skulle träffa utan säkert ha i sönder en massa tegelpannor istället.
De värsta e ju att Zeb har program han brukar följa o mina förklaringar till honom är redan slut. Han stod o skällde på teven förut när han ville se bolibompa... :(
Nä, när Mattias kommer hem så får han ta ner antenn där den är nu o sätta den nån annanstans...
Till top