~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Stackars Lillan...

Mitt Liv Permalink2
Igår hade vi in hästarna vid gamla stallets ingång. De fick klippa ner lite gräs som hade blivit högt pga att GTO´n o amazonen stått där.

(Flummar lite nu men... Tänk om GTO´n hade varit en fräsch Judge! Yeah! En av de finaste bilar, obs att jag skrev en av...)

Tillbaka...
Vi satt o titta på hästarna o åt glass, plötsligt hör vi ett konstigt smack-ljud! De va Ivory som bet Lillan på baken. Han lyckedes t o m bita bort en hudbit så hon fick ett sår såpass att de rann blod längs benet! Aaaj! :(

Fast jag tror inte de va mening att de skulle bli så hårt för Ivory blrv riktigt fjäskig sen men Lillan verka riktigt deppig en stund. Men eftersom de fanns gott gräs så blev hon snart glad igen.

Men stackars Lillan! :(

Mardrömmar...

Just Feelings... Permalink1
Hade jag inatt igen... :/
Usch! De e så himla jobbigt och de e ofta jag drömmer mardrömmar, och då drömmer jag oxå oftast om folk som jag känner. Vilket kan resultera i att man blir helt misstänksam mot dem. :/ Fast de egentligen inte har gjort nåt!

Delvis En Bra Dag ...

Mitt Liv Permalink0
Tillbringade idag några timmar på Svalnäs. Härligt härligt! :)
Och på kvällen va jag och Cilla ute i skogen och red. :) Så allting jättebra där...


Men
på em så fick jag ett riktigt otäckt besked från en vän... Tycker de e så himla orättvist att du ska behöva genomlida detta.
Önskar jag kunde göra nåt... :/
Tänker på dej, vännen!

Till top