~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Sista September 2

Mest Hästar Permalink1
Försöker igen o ser om de går att spara... Hmm...

Kan nån tala om för mej när de ska sluta regna???
Lite torka kanske vi kan få istället... :P

Idag va jag ute med Emmely o red, tog en lilla rundan men varken Emmely el jag hade nåt i regnklädersväg på oss, så periodvis så öste vi på rätt bra, varierade lite mellan snabb travartrav och galopp.
Så de va riktigt kul! :)
Jag har ju faktiskt inte ridit sen förra söndagen när jag va ute me Cilla, så de har blivit väldigt lite ridning de sista o bara på Ivory...
Men de spelar ju ingen roll visserligen eftersom jag bara rider dressyr me Lillan, ska jag ut i skogen så e de bara Ivory som gäller. Med undantag för när jag rider me Mattias, då rider jag alltid Lillan men då e vi ju oxå mest ute o loppar i skogen typ.

Just nu är mina senaste sy-projekt en tömkörningsgjord och benskydd till Lillan! :) Benskydden blir i svart skinn och fodrade med grått ludd! Testade en halvfärdig på Lillan förut o den såg så jättesööt ut! :)

I onsdags va Therese E ute o red Ivory och strax efter de gått ut så började de att ösregna! Men de som gjorde mej riktigt glad va när jag pratade me henne efter att hon ridit och hon hade upptäckt att Ivory verkligen gillade att bli riden i regn! :) För de e ju de han gör, de e nästan så han går bättre då än
vid nåt annat väder. Och när han verkligen visar vem han är och vad han gillar för henne så blir man ju riktigt glad! :)

Vi hade ju hoppasts få hem ett lass me grus, men tro de eller ej men de e slut!!! Finns som störst 0,8 fast vi får väl ta de i värsta fall för jag avskyr verkligen leriga hagar. Hi hi... Vi har t o m hackat lite tegelpannor, jag, Mattias o Zeb nu ikväll! :P De blev i al f lite.

Nä, nu tänkte jag se på "ensam mamma söker"...

Sista September

Mitt Liv Permalink0
Nu blir jag galen på den här bloggen!!!

Hade skrivit ett låångt inlägg o sen när jag skulle spara de så försvann allting!!! Faans jävla skit!

Kanske skriver lite senare... Om de går att spara dvs... *mutter mutter* :/ :(

Åt Rätt Håll...

Mitt Liv Permalink1
Börjar äntligen bli frisk! :)
Feber och förkylning är verkligen ingen höjdare, avskyr det...

Men nu är det långhelg för oss. Skönt! Mattias börjar inte jobba förrän på onsdag. Yes! Och Både Mattias & Zebastian mår bättre nu oxå, så jag hoppas att vi hinner göra mycke kul på den här lilla extra ledigheten.
Vi har en massa kvar att göra inför vintern.

Och snart är det dags att åka iväg o handla lite... Eller ja, lite, behöver handla mycke för det börjar bli änna tomt i kylskåpet, frysen o skafferiet.
Så det är perfekt att de har kommit in pengar idag! :)
Till top