~MoonLight Malo~

Livet På Landet Bland Barn & Hästar

Vakna Av Värmeslag!

Mitt Liv Permalink1
Idag vakna jag tidigt... Redan innan sex. Mattias hade eldat innan han gick o la sej, ca 1,5 timme innan jag vaknade så de va en bastu. Kunde inte sova mer så jag o Zeb gick ner och vädrade ut lite värme. Ibland e Mattias verkligen helt galen när de gäller de här me elda. Bara för att jag sa att "elda om de fortfarande blåser storm ute", men jag hade vaknat till innan han kom o då hade de avtagit betydligt. He he...

Så idag är jag trött och har ont i benen. Antagligen för att jag har börjat svullna lite grann. De e ju så himla snyggt när man får märken på fotlederna av sockarna. Not!

Men vi har varit o handlat och va även inne på Jysk o hämtade ut presenten man fick om man klippte ur kupongen i reklamen. Köpte oxå en kudde på Jysk, När Zeb kommer över på nätterna så tar han alltid en av mina och jag vill verkligen ha 3 kuddar när jag sover! De e så gosigt me kuddar! :)

Och nu sitter jag och väntar på att de desperata husfruarna ska börja...

Byye...

Blåsväder!

Mitt Liv Permalink0
Brr... Ute blåser en isande vind... E nästan storm ju...
Man bara eldar o eldar.
Har försökt hålla mej inne större delen av dagen.
Va ute när Therese & Zandra va här o red, de va ju första gången som Zandra red. Hon verkar va riktigt duktig. :)

Idag har jag o Zebastian spolat golvet i källaren, eller ja, bara i tvättstugan o torkrummet. De andra har jag inte hunnit städa än.
Men he he... Gissa vem som blev mer el mindre dränkt när Zeb höll i slangen! :P
Fast han fick igen så de räckte eftersom han råkade spola hela sitt ansikte i jakten på mej som hoppa runt för att komma undan... He he...

I fredags natt sov han hos mormor o morfar så på lördagen hade jag o Mattias en riktig huspysseldag. Sånt e roligt, roligt! :)

Och i söndags va vi en sväng på julskyltningen.

Nä, nu ska jag gå ut o ge hästarna lite mer att tugga på, de står inne alltså...Saknar Sotis... :(

Sotis..! <3

Mitt Liv Permalink0
Min fina lilla Sotis är borta, hennes gamla hjärta gav upp i söndags. :(
Saknar henne så...

Sotis
Till top